Merkit

Stihl

Moto Tapsan valikoimaan kuuluvat Stihlin puutarha- ja pienmetsätyökoneet, varaosat ja tarvikkeet sekä huolto ja korjaukset.

Tee työstäsi turvallisempaa, helpompaa ja tehokkaampaa

STIHL on erikoistunut moottorilaitteisiin sekä on maailman myydyin moottorisahamerkki. Kehittämiseen kohdennettuna, heti perustamisvuodesta 1926 lähtien, on STIHL ollut uranuurtaja, joka esittelee ainutlaatuisia innovaatioita. STIHL tarjoaa kokonaispaketin tinkimättömiä laatutuotteita vaativille kuluttajille, jotka haluavat hieman parempaa.

Kun työskentelet STIHL työvälineillä, Sinun turvallisuutesi on meille kaikkein tärkeintä. Tarjoammekin laajan turvavarustevalikoiman monenlaiseen eri työtarkoitukseen. Suojavarusteemme eivät ole ainoastaan suojaavia varusteita vaan myös todella mukavia käyttää. Vain ne, jotka viihtyvät turva-asuissaan, pystyvät tekemään rennosti ja siten turvallisesti töitä.

Akkukäyttöiset moottorisahat – Hiljainen tehopakkaus

Akkukäyttöistä moottorisahaa on uskomattoman helppoa ja hiljaista käyttää, sekä se toimii täysin ilman johtoa ja haitallisia päästöjä. Akkukäyttöinen moottorisaha on täydellinen apulainen sahaukseen omalla pihalla, rakennustöissä tai esim. sisätiloissa ja meluherkillä alueilla. Sahat sopivat niin ammattilaisille kuin vapaa-ajankäyttäjille. Kapealla teräketjulla erittäin hieno leikkuujälki.

Akkukone

Anna ammattilaisen tehdä työ

Robottiruohonleikkuri on yksi markkinoiden nopeimmista ja hiljaisimmista, ja se etsii aina uusia keinoja tasaisen tuloksen saavuttamiseksi. Kun aktivoit reunan leikkaustoiminnon, aloittaa iMOW nurmikonleikkuun muutaman kerran viikossa kiertämällä reunat erittäin siistin tuloksen saamiseksi. iMOW:illa on myös niin sanottu mukautettu latausaika. Mikäli leikkausohjelmaa on vielä paljon jäljellä ja on aika ladata, latautuu leikkuri nopeammin saadakseen työnsä loppuun. Muuna aikana se latautuu hitaammin, jolloin akun käyttöikä pitenee.

iMOW:ia myyvät vain valtuutetut jälleenmyyjät, jotka takaavat asiantuntevan ohjeistuksen ja henkilökohtaisen palvelun.

iMow robottiruohonleikkuri
Husqvarna

Moto Tapsan valikoimaan kuuluvat Husqvarnan puutarha- ja metsätyökoneet, varaosat ja tarvikkeet sekä huolto ja korjaukset.

On olemassa monta syytä siihen, miksi Husqvarna valitsee edustajakseen huoltavat jälleenmyyjät. Huoltopalveluja tarjoavat jälleenmyyjät tuntevat myymänsä tuotteet ulkoa ja sisältä. Olitpa omaksi iloksesi puutarhatöitä tekevä omakotiasuja, viheralan ammattilainen, metsä- tai rakennustyöstä elantosi saava, voit aina luottaa Husqvarna-jälleenmyyjän ammattitaitoon.

Monipuolinen ja turvallinen käyttö

XP®-moottorisahat on varustettu uusimmilla ominaisuuksilla, jotka tarjoavat maksimaalista suorituskykyä joka tilanteessa. X-Torq®-moottori vähentää polttoaineenkulutusta noin 20 % ja pakokaasupäästöjä jopa 75 %, Low Vib -tekniikka vaimentaa tärinää ja AutoTune™ takaa moottorin optimaalisen käyntinopeuden kaikissa sääoloissa.

Smart Start® -ominaisuus vähentää käynnistysnarun vastusta jopa 40 %. Se varmistaa koneen nopean ja vaivattoman käynnistyksen. Lisäksi, moottorisahassa olevien kaatomerkkien avulla helpotat kaadon tarkkuutta. Husqvarnan moottorisahoihin on myös saatavilla laaja valikoima erilaisia lisätarvikkeita, kuten teräketjuja, terälevyjä sekä suoja- ja työvarusteita.

Robottiruohonleikkurilla täydellinen lopputulos myös haastavalla nurmikolla

Husqvarna Automower® sopeutuu nurmikkosi muotoihin ja leikkaa ruohon tehokkaasti myös puiden, pensaiden ja kukkapenkkien ympäriltä. Se väistää esteet, kiipeää rinteitä, ei pelkää huonoa säätä ja on riittävän hiljainen työskennelläkseen vaikka öisin – jos niin haluat.

Kestävä ja luotettava Husqvarna Automower® -robottileikkuri selviää hyvin myös haastavilla ja monimuotoisilla nurmikoilla taaten täydellisen leikkuutuloksen. Se kulkee ketterästi kumpuilevammallakin alueella, kapeissa kohdissa, epätasaisessa maastossa ja jyrkissä rinteissä. Robottileikkureiden säätöjä on helppo hallita digitaalisesta ohjauspaneelista. Näin ollen esimerkiksi robottileikkurin leikkuukorkeuden säätäminen käy nopeasti käden käänteessä.

Husqvarna 550XP G
Husqvarna Automower

Valikoimissamme myös lukuisten muiden laadukkaiden koneita ja työkaluja valmistavien merkkien tuotteita.

Klippo
Michelin
Dunlop

Varastossa myös mm. Tunturi- ja Suzuki PV -varaosia. Kysy lisää!

Mopojen varaosat
Tunturi