Huollot

Moto Tapsan omistaja Tapani Piironen on harrastanut mopoja ja moottoripyöriä 1970-luvun alkupuolelta lähtien, ja työskennellyt moottoripyörien parissa 1980-luvun alusta asti sekä ajanut enduroa. Korjaus- ja huoltotoiminta lähti alkuun harrastuspohjalta omien sekä tuttavien ja kavereiden pyörien parissa.

Stihl- ja Husqvarna-huollot

Nykyisin Moto Tapsan palveluihin kuuluvat puutarha- ja pienmetsäkoneiden huollot lähinnä oman edustuksen merkeille Stihl ja Husqvarna, mopojen ja moottoripyörien tarvikkeiden ja varaosien hankinta sekä rengasmyynti ja -vaihtotyöt.

Suzuki PV ja Tunturi korjaukset sopimuksen mukaan.

Kolarikorjauksiin kuuluvat tarvittaessa myös rungon mittaukset. Yrityksellä on tarkoitusta varten laser-laitteet, joilla saadaan tarkistetuksi luotettavasti, onko runko vääntynyt. Normaali rungon mittaus maksaa 100 euroa.

Talvisäilytys

Lämmintä talvisäilytystilaa moottoripyörille isossa hallissa. Talvisäilytykseen mahtuu 10 – 15 moottoripyörää. Hinta talvikaudelta (syyskuusta kevääseen, tai muu sovittu aika) on 140 euroa ja sisältää akkujen latauksen. Talvisäilytyksen aikana voidaan tehdä sopimuksen mukaan muitakin huoltotöitä.

Ajoleikkurin talvisäilytys 80 euroa.

Rengasmyynti

Polkupyörien ja mopojen rengasmyynti ja -vaihto. Rengastöitä varten yrityksellä on rengaskone ja tasapainotuslaitteet.

Yrityksellä on Dunlop-, Pirelli- ja Michelin -edustus.

Rengasmyynti